46 Beste Amazon Prime Day-concurrentiedeals 2022: Target, Walmart & Best Buy

Het beste Amazon Prime-dag Deals die 2022 te bieden heeft, zijn niet alleen meer op Amazon. De door Amazon gefabriceerde “winkelvakantie” heeft andere Prime Day-concurrenten een vliegende start gegeven om hun eigen voorraad te verdisconteren. Het begon met kleine inspanningen van grootwinkelbedrijven zoals Walmart en Doelwit, maar het is sindsdien uitgegroeid tot een golf van rivaliserende Prime Day-verkopen. Het soort blitse startups die net zoveel Instagram-advertenties als producten lijken te maken – denk aan Brooklinen– gooien nu hun met durfkapitaal gefinancierde hoeden in de ring. Niet al die kortingen zijn goed, maar na het doorzoeken van alle beschikbare deals, hebben we er een aantal gevonden: technisch en huishoudelijke artikelen verkopen die eigenlijk beter zijn dan sommige op Amazon. Eet je hart uit Jeff Bezos.

Ga voor elke andere waardevolle deal die we hebben gevonden naar onze enorme lijst met de beste Prime Day-deals 2022 heeft te bieden. Zorg er bovendien voor dat u vanaf hier alle winkelinformatie van onze redacteuren ontvangt en abonneer u op de GQ beveelt nieuwsbrief aan.

Alle producten op GQ zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Tux-ie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart