51 Beste Amazon Prime Day Tech Deals 2022 om uw huis te upgraden

Amazon Prime-dag– een volledig verzonnen vakantie die tot stand is gekomen door een diep vervloekte onderneming van een biljoen dollar – is officieel hier, en de technologiedeals van Prime Day gaan al goed. De beste van het stel worden vaak gefactureerd als eenmalige kansen om alle spullen op te halen die je hebt gezien tegen historisch lage prijzen, maar de realiteit is meestal een beetje waziger. De meeste kortingen die de moeite waard zijn, zijn op Amazon’s eigen goederen, inclusief de uitgebreide selectie slimme luidsprekers. Dat betekent echter niet dat je een brandend verlangen naar een Eufy-camera nodig hebt om van de besparingen te genieten: een heleboel andere merken die verkopen tech die we zonder voorbehoud aanbevelen doe meestal ook mee voor de lol.

De volledige lijst met deals is enorm, dus als je je al overweldigd voelt, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de beste Prime Day-tech deals, inclusief, maar niet beperkt tot, een fantastisch paar hoofdtelefoon met ruisonderdrukkingwat luxe thuisluidsprekers, en een paar WFH-verbeterende laadstations – het soort dingen dat we zouden kopen, zelfs als ze niet te koop waren. Specifiek op zoek naar tv’s? Jongen, hebben we je gedekt?.

Ga voor elke andere waardevolle deal die we hebben gevonden naar onze enorme lijst met de beste Prime Day-deals 2022 heeft te bieden. Zorg er bovendien voor dat u vanaf hier alle winkelinformatie van onze redacteuren ontvangt en abonneer u op de GQ beveelt nieuwsbrief aan.

Alle producten op GQ zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Tux-ie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart