John Cho heeft dit hele zomerpak-ding bedacht

Net zo merkte de achtjarige toekomstige koning van Engeland op: tijdens het bijwonen de finale van Wimbledon in een volledig marineblauw pak tijdens het weekend, het is nu zeker “te warm” voor formele kleding. Desalniettemin lonken formele evenementen, of dat nu rode lopers (voor beroemdheden) of zomerse bruiloften (voor de rest van ons) betekent. En dus, als het gaat om inspiratie voor kleding voor warm weer, helpt elk klein beetje.

Enter acteur John Cho, die momenteel in het perscircuit zit om zijn nieuwe Amazon Prime-film te promoten Laat me niet gaan, een bijna zekere tranentrekker waarin Cho de hoofdrol speelt als een alleenstaande vader die zijn tienerdochter meeneemt op een cross-country roadtrip. Hoewel het lopen op een rode loper niet zo’n moeilijk scenario is als bijvoorbeeld, zittend in de zon tijdens een hittegolf in Londen, heeft Cho een aantal belangrijke zomerse kostuumbewegingen gedemonstreerd. Denk aan: een roze bril van Oliver Peoples opzetten om zijn kastanjebruine Fendi-pak op te winden tijdens de Tribeca-première van de film, of een zwarte linnen knoop onder zijn jas verwisselen tijdens een Film Independent-vertoning, of zelfs een corduroy zomers maken pak (!) met een handvol losgemaakte knopen bij een vertoning van de film in Los Angeles. Veel kleine bloeit om een ​​aanzienlijke impact te maken.

En omdat de wetenschap eerlijk gezegd nog geen warm-weer-equivalent heeft bedacht dat op dezelfde toon valt als een pak, is het echte geheim om zomerse formele kleding uit te trekken gewoon, nou ja, vrijwel al het andere in je ensemble vast te spijkeren . Net zo Thor: Liefde en Donder regisseur Taika Waititi heeft de afgelopen weken ook geĂ«xposeerd, pak je kleding aan als je wilt, maar gebruik dit ook als een excuus om wat meer accessoires in te slaan. (Proberen een killer zonnebril of zo leuke sieraden.) Het is ook een goed excuus om iets nieuws te proberen qua verzorging. Hoewel Cho en Waititi duidelijk gezegend zijn met ongelooflijke haardos, zijn ze tussen Cho’s coole sik en Waititi’s nauwgezette snor ook allebei hun gezichtshaargroef binnengegaan. Wie zal een beetje extra zweet opmerken als er zoveel anders in de mix te bewonderen is?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Tux-ie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart