Comfort Colors T-shirts 20% korting tijdens Amazon Prime Day 2022

De allerbeste deal bij Amazon Prime-dag bespaart u een totaal van, um, [checks notes] twee dollar. Sta ons toe het uit te leggen: Comfort Colors T-shirts zijn enkele van de beste T-shirts die je kunt kopen, ongeacht de prijs. Het label is een old-school basics-merk dat zijn naam echt waarmaakt – de kenmerkende T-shirts en sweats zijn zachter dan een Drake-ballad en zijn verkrijgbaar in tientallen ongebruikelijke, door kleding geverfde tinten, zoals een lichte denim-achtige tint en een mooie vervaagde kleur. Purper. Als je een maat groter gaat, hebben hun shirts de iets boxy, door papa goedgekeurde pasvorm we zijn nu allemaal bezig gecombineerd met de zachtheid van een vintage concert-T-shirt dat je van je echte vader hebt gestolen.

Op dit moment heeft Amazon een handvol Prime Day-deals waarmee je een paar dollar kunt besparen op de brood-en-boter T-shirts met korte mouwen van Comfort Colors – in beide enkele en twee-packs – samen met hun uitstekende tegenhangers met zakken en lange mouwen. Een T-stuk van $ 10 krijgen voor $ 8 is een geweldig koopje, hoe je het ook snijdt, net goedkoop genoeg om te rechtvaardigen dat je een handvol in je winkelwagentje gooit terwijl je alle grote kortingen op koptelefoon en tanden bleken strips. Dit is niet de halve korting Vitamix of budget Roomba je had misschien verwacht dat je vandaag zou blijven haken, maar zoals we hebben geleerd, zijn de beste Prime Day-deals die 2022 te bieden heeft de tees die we al die tijd aan het pakken waren.

Ga voor elke andere waardevolle deal die we hebben gevonden naar onze enorme lijst met de beste Prime Day-deals 2022 heeft te bieden. Zorg er bovendien voor dat u vanaf hier alle winkelinformatie van onze redacteuren ontvangt en abonneer u op de GQ beveelt nieuwsbrief aan.

Comfort Colors T-shirt met korte mouwen

Je saaie tee-rotatie verdient een beetje extra pit.

Comfort Colors T-shirt met korte mouwen (2-pack)

Want als je een goede tee vindt, krijg je veelvouden.

Comfort Colors T-shirt met korte mouwen (2-pack)

De meest pittige cranberry die we sinds november hebben gezien.

Comfort Colors T-shirt met lange mouwen

Muntachtig fris.

Overtuigd dat je meer comfort – en meer kleur! – nodig hebt in je leven? Onnodig te zeggen dat ze ook een koopje zijn voor de volle prijs.

Comfort Colours Chouinard zwaargewicht T-shirt met zak

Je kunt het dichtst bij een zeldzaam vintage T-shirt komen zonder de vuilnisbakken te raken.

Comfort Colours Chouinard zwaargewicht T-shirt met zak

Dit is wat het betekent om groen te worden, toch?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Tux-ie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart