De 15 beste Prime Day-vacuümdeals die niet zuigen: Dyson, Roomba en meer

Nu je al je gadgets hebt geüpgraded (dankzij die Prime Day-deals voor technologie), is het tijd om je te concentreren op iets essentiëlers: stofzuigers. Als je de laatste tijd je vloeren, vloerkleden en tapijten hebt verwaarloosd, kun je maar beter geloven dat het tijd is om te stofzuigen. Gelukkig zorgde Prime Day voor een grote hoeveelheid deals over stofzuigers – zowel met als zonder snoer – en de vrolijke maar dystopische robotstofzuigers. Sommige van deze deals brengen de prijzen naar een historisch dieptepunt. Dat wil zeggen, als je nu niets doet, krijg je waarschijnlijk pas op Black Friday zo’n goede deal. En wie weet wat er van nu tot dan met uw vloeren gebeurt.

Er zijn deals voor alle gebruikelijke verdachten – Roomba, Bissell en Shark – evenals enkele die je echt zou moeten kennen, zoals Samsung (ja, de tv-makers) en Eufy. Dyson heeft geen deals op Amazon, maar als je naar zijn website gaat, organiseert de top van stofzuigers zijn eigen prime-spaarevenement. Blijf anders bij Amazon Prime, want deze besparingen zijn absoluut niet slecht.

Ga voor elke andere waardevolle deal die we hebben gevonden naar onze enorme lijst met de beste Prime Day-deals 2022 heeft te bieden. Zorg er bovendien voor dat u vanaf hier alle winkelinformatie van onze redacteuren ontvangt en abonneer u op de GQ beveelt nieuwsbrief aan.

Alle producten op GQ zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Tux-ie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart